073 - 303 02 88

Carrière

Werken bij de Care For Food Group

Samenwerken met collega’s aan uitdagende en complexe projecten op hoog niveau? Bekijk onze vacatures en ontdek jouw carrière bij de Care for Food Group.

Lead Auditor Food

Als auditor ben je breed inzetbaar en pas je kennis over voedselveiligheidssystemen (zoals BRC, IFS, ISO22000 en FSSC22000) moeiteloos toe binnen allerlei sectoren. Je voert vooral eerste partij audits (interne audits en 0-metingen), tweede partij audits (leveranciersaudits) en derde partij audits uit.

Bekijk vacature

Etiketteringsspecialist West-Nederland

Onze etiketteringsspecialisten hebben antwoord op diverse vragen op het gebied van etikettering, specificatiebeheer en wet- en regelgeving. De afgelopen jaren hebben wij al veel bedrijven kunnen helpen met alle mogelijke vragen op het gebied van etiketteren in de levensmiddelenindustrie.

Bekijk vacature

“Mijn werk is divers, biedt uitdaging en voldoening".

Tot de werkzaamheden van Angelique behoren QA-taken zoals het schrijven en onderhouden van handboeken, het implementeren van nieuwe eisen, het uitvoeren van inspecties en verificaties, het begeleiden en beoordelen van microbiologisch onderzoek.

Ook voert Angelique interne audits uit en begeleidt zij externe audits.

Etiketteringsspecialist Oost-Nederland

In deze functie controleer je diverse etiketten op de geldende nationale en internationale wetgeving, behandel je vraagstukken op het gebied van etikettering en help je diverse klanten met het opstellen en beheren van productspecificaties.

Bekijk vacature

Microbiologisch analist

Met jouw werk bepaal jij voor een groot deel de klantervaring. Samen met een enthousiast team van ongeveer 40 labcollega’s ben je verantwoordelijk voor alle microbiologische en aanverwante onderzoeken van diverse levensmiddelen. Een mooie allround analistenfunctie, waarin je actief bent binnen alle facetten van het primaire proces.

Bekijk vacature

"Zo ben ik al naar China, Argentinië en diverse Europese landen geweest voor audits."

Als auditor komt Marinka bij verschillende bedrijven: van vleesbedrijven tot bedrijven gespecialiseerd in AGF of zuivel. “Ik voer onder andere pre-audits uit en implementeer het Beter Leven keurmerk bij buitenlandse boerderijen en slachthuizen. Het is leuk om de mogelijkheid te krijgen dit in het buitenland te doen. Wie wil die kans nou niet?”

Talentvolle QA Manager

Als talentvolle QA Manager vervul je een consultancy of interim rol op het gebied van kwaliteitszorg bij verschillende levensmiddelenproducenten en groothandels. Daarbij zorg jij als QA manager ervoor dat wetgeving en certificeringsnormen op de juiste manier ten uitvoer worden gebracht.

Bekijk vacature

Senior Etiketteringsspecialist

In deze functie adviseer je klanten op het gebied van etiketteren en wetgeving. Je werkt op projectbasis aan uitdagende projecten en opdrachten. Zelfstandig of in teamverband begeleid je klanten naar een hoger kwaliteitsniveau door het signaleren van behoeften en het vaststellen van knelpunten.

Bekijk vacature
Benieuwd naar meer nieuws? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.