073 - 303 02 88

Lead Auditor Food

Lead Auditor Food

In deze functie ben je onderdeel van een hoogwaardig auditteam dat centraal aangestuurd zal  worden vanuit de Care For Food Group. Als auditor ben je breed inzetbaar en pas je kennis over voedselveiligheidssystemen (zoals BRC, IFS, ISO22000 en FSSC22000) moeiteloos toe binnen allerlei sectoren. Je voert vooral eerste partij audits (interne audits en 0-metingen), tweede partij audits (leveranciersaudits) en derde partij audits uit. Deze audits worden uitgevoerd bij klanten van onze verschillende Business Units. Geen werkdag is hetzelfde en je kunt het verschil maken voor onze klanten door het leveren van goed maatwerk en het hoog niveau van auditen. De meeste opdrachten worden uitgevoerd in Nederland maar audits in het buitenland behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Wij vragen
  • Wij bieden
  • Over ons
  • Interesse?

Herken je jezelf in dit profiel?

Om van start te kunnen gaan in deze diverse functie, heb je minimaal een HBO-opleiding afgerond gerelateerd aan de levensmiddelenindustrie (Levensmiddelentechnologie, Food & Business, e.d.). Je hebt kennis van kwaliteitssystemen als BRC, IFS en HACCP en je bent goed op de hoogte van ontwikkelingen binnen de levensmiddelenindustrie. Minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van kwaliteitsmanagement en voedselveiligheid. Bij voorkeur heb je werkervaring met het uitvoeren van interne en externe audits binnen de levensmiddelensector. Een afgeronde Lead auditor training is een pré. Je staat stevig in je schoenen, bent doortastend, communicatief vaardig en ook organiseren gaat je goed af. Ten slotte ben je in het bezit van een rijbewijs B.

Wat biedt de Care for Food Group jou?

Je ontvangt een marktconform salaris (mede afhankelijk van je ervaring) in een inspirerende en dynamische omgeving waar gedreven professionals werken. Bij start ontvang je een jaarcontract met zicht op een contract voor onbepaalde tijd. Werken met plezier en met interesse in elkaar staan hoog in het vaandel. Bij ons werk je in een zelfstandige functie en krijg je het volste vertrouwen daar je eigen draai aan te geven. Parttime werken is al mogelijk vanaf 24 uur per week. In overleg kun je je werktijden flexibel indelen. In het eerste jaar word je opgeleid tot lead auditor.

De Care for Food Group (CFFG) is de  #1 totaaloplossing op het gebied van kwaliteit en industriële voedselveiligheid in de levensmiddelenindustrie. Door onze ruime ervaring met projecten in verschillende branches, grootte van organisaties en bedrijfsculturen, beschikken we over een schat aan ervaring en inzicht. Wij nemen complete projecten voor klanten uit handen op het gebied van procesbeheersing van kwaliteit en voedselveiligheid, laboratoriumonderzoek, QA-automatisering, flexibele inzet van kwaliteitsmanagers, opleidingen en trainingen, risicomanagement, continu opleidingsplan en etiketcontroles.

Waar staan we voor?

  • Geloven in wat we doen met passie voor het vak
  • Een proactieve en facilitaire houding;
  • Oog voor mens en omgeving;
  • Doen wat we zeggen op een persoonlijke, praktische en flexibele wijze;
  • Afspraak is afspraak;

Onder de Care for Food Group vallen de volgende Business Units:

Interesse?

Solliciteer dan direct op deze vacature en wie weet kunnen we jou binnenkort verwelkomen als onze nieuwe Lead Auditor Food.

Wij hebben de werving uitbesteed aan Professionals in Food. Voor meer informatie kun je Ellis Hulshorst, Vestigingsmanager bij Professionals in Food, bellen op 085 105 01 26. Zij staat je graag te woord! Wel kan het verstandig zijn om voorafgaande aan jouw vraag reeds jouw sollicitatie in te sturen. Vaak zijn zij beter in staat een correct en volledig antwoord te geven als ze al wat zicht hebben op jouw achtergrond en profiel.

Deel deze vacature
Benieuwd naar meer nieuws? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.